Sivustosta

Skriv ut

on .

Sivustosta

 

Tervetuloa!                  

Teemana äidinkieli-sivusto on tarkoitettu etupäässä kouluväelle, niin aikuisille kuin oppilaillekin, mutta toivomme  että niistä on iloa ja hyötyä myös vanhemmille ja kaikille, joita äidinkielen opetus kiinnostaa.

Eri kielten kotisivuja ylläpitävät äidinkielen opettajat ja päämääränä on tarjota  monipuolista tietoa, opetusmateriaalia sekä yhteydenpitomahdollisuuksia. Kouluviraston ruotsinkielisten sivujen lisäksi on jo lähes kolmekymmentä erikielistä kotisivua ja lisää on tulossa.

Teema-rakennus-työpaikka           

Tämä sivusto ja sen eri äidinkielten  huoneet on elävä verkkosivu, joka muuttuu ja kehittyy koko ajan. Otamme mielellämme vastaan lukijoiden mielipiteitä ja ajatuksia sivujemme sisällöstä ja ehdotuksia siitä, mitä sivuille voisimme lisätä. Pyrimme pitämään tiedot ajantasaisina ja oikeina. Jos saamme tietoomme virheellisyyksiä, yritämme korjata ne saman tien.

Linkit

Paitsi itse tuottamaamme materiaalia meillä on hyvin paljon linkkejä sekä suomalaisille että ruotsinsuomalaisille sivuille. Nämä sivut saattavat muuttua ilman että me sitä heti huomaamme. Jos sivun yläreunassa ei ole vaaleansinistä kaistaa Tema Modersmål, se ei ole meidän sivumme. 

Jos Te meidän sivujemme kautta satutte sivuille, jotka mielestänne eivät sovi koulutoimintaan, pyydämme Teitä ilmoittamaan tästä vastaaville toimittajille, joiden nimet ja sähköpostiosoitteet ovat sivun alareunassa. Jos saamme tiedon epäilyttävistä sivuista, otamme ne pois, tai jos pidämme ne, saatte meiltä selityksen asiasta.

Tema Modersmål- sivuston toimintaperiaatteista voitte lukea lisää
 Policy för Tema Modersmål på Skoldatanätet.

Työryhmien toiminnasta on muistio sivulla
PM för arbetsgruppernas verksamhet